Onze passie

Geïnspireerd door Gerard van den Berg en Charles & Ray Eames, zijn wij passie en liefde gaan creëren voor dit meubilair. Deze ietwat uit de hand gelopen hobby heeft geleid tot een eigen verkoopkanaal waar wij jong gebruikte meubels van Montis en Vitra een tweede leven geven en deze weer als nieuw aanschouwd  kunnen worden.

Met onze eigen werkplaats en bezorgdienst kunnen wij deze meubels voor minder dan 50% van de nieuwwaarde verkopen en dit terwijl de meubels als nieuw aanschouwd kunnen worden.

Gerard van den Berg heeft met zijn meubels een Nederlands design icoon in de markt gezet en wij zijn dan ook erg blij dat wij dit mogen verkopen. De combinatie van het tijdloze design en de uiterst hoogwaardige kwaliteit maken het dat Montis tot de design meubels van het leven genoemd mogen worden.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en met die reden bieden wij dan ook een duurzaam alternatief voor het aanschaffen van nieuw meubilair. Dankzij onze refurbished producten krijgen jong gebruikte meubels een tweede leven en kunnen deze weer als nieuw beschouwd worden. Op deze manier kan er op een voordelige en duurzame manier weer jaren genoten worden van onze prachtige meubelstukken.

 

    ✓ Gratis bezorging door heel Nederland       ✓Inclusief 3 jaar garantie       ✓ Verkrijgbaar in alle kleuren       ✓ Refurbished