Refurbished

Refurbishen is simpelweg het vervangen en verbeteren van bepaalde onderdelen uit jong gebruikt meubilair. Doormiddel van refurbishen zal het meubilair weer als nieuw worden beschouwd. Dit refurbishen gebeurd volledig volgens de richtlijnen van de fabrikant. De reden waarom wij voor refurbishen kiezen is vooral voor de prijs - kwaliteit verhouding. 

 

De meubels worden compleet gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd. Het binnenwerk wordt hierbij ook vervangen en opnieuw gevuld. Tevens wordt het leder compleet vervangen waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende soorten kwaliteitsleder.

 

De meubels worden altijd aangekleed op een onderstel van onszelf. Dit wordt gedaan zodat wij de kwaliteit, van het product dat u koopt, kunnen waarborgen en daarbij tevens een garantie van 3 jaar kunnen geven. Bij ons heeft u een keuze uit maar liefst 27 verschillende kleuren leer!

 

De voordelen van een refurbished product op een rijtje: De beste kwaliteit met een garantie van 3 jaar en dat voor de helft van de nieuwprijs! Daarbij helpt u mee het milieu minder te belasten door middel van slim hergebruik!

 

 


Bezorging

Met onze eigen bezorgingsdienst kunnen wij de meubels GRATIS voor u door heel Nederland bezorgen. Wij zullen een afspraak met u maken om de meubels te bezorgen wanneer het u uitkomt. Wij streven ernaar om de meubels binnen 14 dagen na bestelling te bezorgen.


Gratis interieur advies op maat

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de kleuren van de meubels af te stemmen op de rest van het interieur. Als u er zelf niet uitkomt kunt u contact met ons op nemen en delen wij graag onze mening en expertise met u. Wij kunnen ook een kleurenstaal naar u opsturen zodat u zelf kunt kijken welke leer kleur beste bij u past!

                        ✓ Gratis bezorging door heel Nederland       ✓Inclusief 3 jaar garantie       ✓ Verkrijgbaar in alle kleuren       ✓ Refurbished